- G:

İmamoğlu Parti Mi Kuruyor? Kurucu Ekibinde Kimler Var?

İmamoğlu, "Toplum, CHP’de lider ve yönetimin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor. Değişim ve yeniliği kucaklayan, yeni bir parti yapısı görmek istiyor" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi ekibi tarafından açılan “İktidar için değişim” isimli internet sitesine 100 binden fazla insanın görüş bıraktığını ve toplumun bu görüşlerde CHP’de lider ve yönetim değişikliği beklentisinde ortaklaştığını söyledi.

Twitter hesabından bir açıklama yayımlayan İmamoğlu, "Toplum, CHP’de lider ve yönetimin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor. Değişim ve yeniliği kucaklayan, yeni bir parti yapısı görmek istiyor" dedi.

Detaylar Fatih Portakal ile Sözün Özü'nde.

28 Tem 2023 - 18:42 İstanbul- Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.