Manavgat polisinden kutlama

...

Haber albümü için resme tıklayın

 

TÜRK Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün önem ve anlamına dair konuşma yapıldıktan sonra tören sona erdi.

10 Nis 2022 - 13:26 Antalya- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.