Jandarma 1100 özel güvenlik görevlisine eğitim verdi

...

Haber albümü için resme tıklayın

 

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir haftada 1100 özel güvenlik görevlisine eğitim verdi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Koruma Şube Müdürlüğü koordinesinde, KOM, Kriminal, Trafik, AİŞM ve Çocuk Şube Müdürlüğü ile JAK ve SAK Tim Komutanlığı personelinin katılımıyle Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde 1 hafta süren özel güvenlik personeli eğitimine 1100 kişi eğitim gördü. Eğitimlerde, özel güvenlik mevzuatı, özel güvenlik personelinin aidiyet duygusunun geliştirilmesi, kamusal asayiş analiz nitelik geliştirme uygulamasının tanıtımı, narkotik ve uyuşturucu maddeler hakkında bilgilendirme ve korunma yöntemleri, olay yeri incelemesi öncesinde alınacak emniyet tedbirleri ve delillerin muhafaza edilmesi, deprem, deprem anında korunma yöntemleri ve arama kurtarma faaliyetleri ve kadına yönelik şiddet konularında bilgi verildi.

09 Nis 2022 - 13:26 Antalya- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.