Dolar- Euro / TL'de son durum

Dün büyük dalgalanmalar yaşayan dolar/TL yeni güne 7,86'dan başladı. Euro/TL ise 9,40 düzeyinde.

Merkez Bankası başkanının görevden alınması ve yeni başkanın göreve başlamasının ardından dolar/TL düşük hacimli piyasada pazar gecesi 8.47'ye kadar yükseldi.

Dolar/TL dün önce 7.70'e kadar geriledi, ardından 7.95'e yükseldi. Akşam saatlerinde ise 7.80-7.85 aralığında hareket etti.

Euro/TL ise dün 9.15-10.08 gibi çok geniş bir aralıkta dalgalanmıştı. Kapanışı 9.25'ten yapan Euro/TL, bu sabah saatlerinde yüzde 1,5 civarı yükselişle 9.40'ın üzerinde seyrediyor.

23 Mar 2021 - 09:46 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.