Yalvaç’ta kadın kolları ve gençlik kolları kuruldu

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Isparta İl Teşkilatı bünyesinde hizmet verecek Yalvaç İlçe Kadın Kolları Örgütü ve İlçe Gençlik Kolları Örgütü düzenlenen törenle çalışmalarına başladı.

Deniz Demirel
Deniz Demirel Tüm Haberleri

ISPARTA'nın ilçelerinde örgütlenme çalışmalarına devam eden CHP Isparta İl Başkanlığı Yalvaç ilçesinde Yalvaç İlçe Kadın Kadın Kolları ve Yalvaç İlçe Gençlik Kolları Örgütlerini düzenlenen törenle kurdu.

Törene CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı il yöneticileri ve partililer katıldı. Kadın Kolları Başkanlığına Asuman Sağlam,Gençlik Kolları Başkanlığına ise Sadık Büyükkorkmaz seçilirken; başkanların rozetlerini CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı taktı.

Başkan Halıcı ilçedeki vatandaşlarla sohbet ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYORUZ  

Yaptıkları örgütlenme çalışmalarıyla vatandaşa daha kolay ulaşacaklarına dikkat çeken Başkan Halıcı,

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her geçen gün daha da güçleniyor ve vatandaşlarımıza yakınlaşma anlamında daha güçleniyoruz. Yalvaç ilçemizde hayata geçirdiğimiz Kadın Kolları ve Gençlik Kolları örgütlerimizle ilçemize daha güzel hizmet edecek ve her kesimine ulaşacağız. Bu noktada yeni başkanlarımız Asuman Sağlam ve Sadık Büyükkorkmaz'a çok önemli işler düşüyor.

ifadelerini kullandı.

Başkan Halıcı, sözlerine şöyle devam etti:

İlçede yaptığımız küçük bir gezintiyle de hemşerilerimizle sohbet ettik. Kendileri bize çok sıcak ve samimi davrandılar. Çok teşekkür ederiz. Isparta'nın her köşesine ulaşmak için örgütlenme çalışmalarımıza devam edeceğiz.

01 Kas 2020 - 17:41 Isparta/ Yalvaç- Gündem

Mahreç  Deniz Demirel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.