Manavgat’taki makilik yangını korkuttu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde makilik ve ormanlık alanda çıkan yangın, vatandaşlar ile ekiplerin zamanında yaptığı müdahale sayesinde yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü.

Haber albümü için resme tıklayın

Ilıca Mahallesi Belen mevkiinde zeytin ve çam ağaçlarının bulunduğu makilik alandan yükselen dumanlar vatandaşları endişelendirirken, ihbar üzerine yangın ekipleri ve jandarma alarma geçti.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ellerinde dallarla söndürmeye çalıştığı yangına müdahalede bulundu. Yangın ekiplerin müdahalesi sayesinde yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü.

24 Eki 2023 - 13:03 Antalya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.


Anket Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz?
Tüm anketler