Manavgat'ta yangında 150 zeytin ağacı ve baraka zarar gördü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında 150 dolayında zeytin ağacı ve baraka zarar gördü.

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yangın, Demirciler Mahallesi Külcüler mevkiinde çıktı. Alınan bilgiye göre; yangın ihbarı yangın söndürme ve jandarma ekiplerini alarma geçirdi. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Birimine bağlı itfaiye, Orman İşletme ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakoluna bağlı ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangında 150 dolayında zeytin ağacı ile zeytinlikte bulunan barakanın zarar gördüğü, çalı ve otların yandığı bildirildi.

12 Eki 2023 - 16:56 Antalya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.


Anket Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz?
Tüm anketler