Dilek Taşı'nın ilk fragmanı yayınlandı! Dilek Taşı'nın konusu ne?

Türkiye'nin sevilen kanallarından biri olan Kanal D, yakında başlayacak olan yeni dizisi "Dilek Taşı" ile izleyicileri ekran başına çekmeye hazırlanıyor.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı ve bu fragman büyük bir heyecan yarattı. İzleyiciler, fragmanın ardından dizinin konusu hakkında da merak içinde beklemeye başladı.

"Dilek Taşı" dizisi, 1980'li yıllarda geçen etkileyici bir hikayeyi izleyiciyle buluşturacak. Bu özgün konusuyla ve iddialı senaryosuyla, yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olmaya aday.

Senaryo, deneyimli senarist Can Sinan tarafından kaleme alındı.

Dizinin başrolleri ise usta oyuncu Salih Bademci ve güzel oyuncu Hazal Subaşı tarafından üstleniliyor. İkilinin performansı ve uyumu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya aday görünüyor.

Ayrıca oyuncu kadrosunda Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi deneyimli ve başarılı isimler de yer alıyor.

"Dilek Taşı" dizisi, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği bir Pastel Film projesi. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz net olarak açıklanmış değil. Ancak izleyiciler, bu heyecanla beklenen yapımın ne zaman ekrana geleceğini merakla bekliyor.

"Dilek Taşı," hem güçlü oyuncu kadrosuyla hem de ilgi çekici konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1980'li yıllara ait dokusuyla ve sürükleyici hikayesiyle, televizyon ekranlarında izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya aday gözüküyor.

Dizi, Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak ve dizinin heyecanla beklenen ilk bölümü büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

# VİDEO HABER

11 Ağu 2023 - 21:10 - Hayat

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.


Anket Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz?
Tüm anketler