Demet Akalın Düzce'de hayranlarını coşturdu

Dünya Düzce Günleri son gününde pop müziğin ünlü ismi Demet Akalın’ı ağırladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün koordinesinde 2'ncisi düzenlenen kültür ve turizm projesi ‘Dünya Düzce Günleri’ son gününde pop müziğin ünlü ismi Demet Akalın’ı ağırladı.

DÜZCE - Pop müziğinin ünlü isimlerinden Demet Akalın Düzce'de hayranlarını coşturdu.

Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin finalinde Akalın coşkusu yaşandı. Demet Akalın, söylediği parçalar ve sergilediği sahne performansıyla binlerce Düzceliye unutulmaz bir gece yaşattı.

Her yıl Ağustos ayının ilk gününden itibaren 8 gün boyunca konserler ve çeşitli etkinliklerle Dünya Düzce Günleri kutlamalarını sürdüreceklerinin belirten Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, eşi Onur Özlü ile birlikte sanatçıya çiçek ve plaket takdim etti.

Pop müzik sanatçısı Demet Akalın, daha sonra sahne performansını sürdürerek Düzcelileri coşturmaya devam etti.

Kaynak: İGFA

09 Ağu 2023 - 11:29 Düzce- Hayat

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.


Anket Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz?
Tüm anketler