Gençlik Meclisi'nde gündem Kemer ve Engelsiz Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Temmuz ayı toplantısında önemli konuları ele aldı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Ozan Şükrü Kayapınar başkanlığında gerçekleştirilen Temmuz ayı meclis toplantısında, Kemer ilçesinde meydana gelen yangın felaketine duyulan üzüntü vurgulandı.

Gençlik Meclisi üyeleri, olayın ardından aktif destek sağlamaya hazır olduklarını belirttiler.

Engelli Çalışma Grubu Oluşturuldu

Gençlik Meclisi Başkanı Kayapınar, toplantıda özel öneme sahip bir gelişmeyi duyurdu ve Engelli Çalışma Grubu'nun oluşturulduğunu açıkladı.

Bu grup, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Engelsiz Antalya" vizyonuna katkıda bulunmak amacıyla özel projeler üretecek. Başkan Kayapınar, daha önce bağımlılık, istismar ve kadına yönelik şiddet konusunda çalışma grupları oluşturduklarını ve bu alanlardaki çalışmaları kurumlarla işbirliği içinde sürdürdüklerini belirtti.

Aynı duyarlılıkla, engelli vatandaşlar için de özel projeleri hayata geçirme hedefiyle yola çıktıklarını ifade etti.

Gençlik Meclisi, kent gençliğinin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışma grupları oluşturma kararı aldı. Bu grupların, farklı konularda etkinlikler düzenleyerek topluma faydalı faaliyetler yürüteceği planlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi'nin bu örnek çalışmaları, şehirdeki gençlerin katılımı ve desteğiyle önemli projelerin hayata geçirilmesine vesile olabilir.

Engelli Çalışma Grubu'nun faaliyetleri, engelli bireylerin yaşam kalitesini artıracak projelere odaklanmasıyla dikkat çekebilir ve toplumun daha duyarlı olmasına katkı sağlayabilir.

28 Tem 2023 - 20:13 Antalya- Yerel Haber

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.


Anket Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz?
Tüm anketler