Kaş'ta üç iş yeri yandı

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde çıkan yangında üç iş yeri içindeki malzemelerle birlikte yandı.

Büyütmek için resme tıklayın

Kaş'a bağlı Ova Mahallesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde komisyonculuk yapan Serkan Öner'in ardiyesinde dün saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Ardiyede ve depoda bulunan plastik kasalar ve karton ambalaj malzemeleri yanmaya başladı. Yangın Mehmet Doğan ve Muhammet Çıka'nın iş yerlerine de sıçradı. Her iki iş yerinde de bulunan plastik sebze kasaları ve karton ambalaj maddeleri tutuştu.

Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kaş Birimi'ne ait 3 itfaiye aracı, 2 su tankeri, bir ilk müdahale aracı ve bir iş makinesiyle müdahale edildi.

Yangının söndürüldüğü bölümlerdeki kasalar ve karton kutular iş makinesiyle dağıtıldı.

Yaklaşık 4 saatlik çalışma sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ardından soğutma çalışması başlatıldı. Yangında üç iş yeri de yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yaklaşık 2 milyon liralık zarara neden olan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

28 Eyl 2022 - 10:37 Antalya/ Kaş- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf değil haberi geçen ajanstır.


Anket Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz?
Tüm anketler